Promoties 20 mei t.e.m. 30 juni

Promoties W21-26

– Set van 4 Bloesem Kommen: dit zijn 4 prachtige kommen, die hermetisch afsluitbaar zijn en volledig in elkaar passen, om makkelijk op te bergen! Deze frisse kleurtjes kunnen niet ontbreken op al uw barbecues! Ideaal voor groentjes, saus en… pastasalades in te bereiden en te serveren! Je kan ze elk apart kopen, of in set! Koop je een set? Dan krijg je er het slabestek t.w.v. 6 Euro boven en bovendien steun je ook SOS Kinderdorpen, want per set schenkt Tupperware 3 euro aan dit goede doel!

– Bloesem Aperitiefschaal: deze schaal past op het grootste formaat van onze Bloesem Kommen en in het midden past de kleinste van de set. Handig!

– Bloesem Snack: ook weer een onmisbaar item om uw gasten en genodigden een lekker hapje te serveren! Niet alles opgegeten? Geen probleem, je kan de potjes hermetisch afsluiten en in de frigo bewaren!

– Mega Super Kom 10l: wow! Een fantastische kom om punch, sangria, … in te maken, transporteren en serveren! Je kan makkelijk je drank of deeg vervoeren, dankzij het deksel waarmee je deze kom hermetisch kan afsluiten.

– UltraPro 5,7l: Deze schaal met deksel kunnen zowel in de oven (niet onder de grill), microgolf, diepvries als koelkast. Deze maat is ideaal om al uw feestmaaltijden waar te maken (kalkoen, 2 kippen, crumble, ijstaart, …). Een formaat dan niet in onze catalogus beschikbaar is!

– MandoChef: EINDELIJK! Lang verwacht, deze mandoline is veel meer dan enkel een toestel om schijfjes mee te snijden. Blokjes, ruitjes, wafeltje, julienne, schijfjes, … het kan allemaal! Bovendien krijg je bij aankoop een gratis receptenboekje!

SUPERPROMO: Ecofles Plus van 750ml met drinkteut. Dit aan de uitzonderlijke prijs van 4 Euro!

Reacties, tips, hints... ze zijn welkom!

Oude berichten

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Vul je e-mailadres in om e-mails te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 34 andere abonnees