Wie ben ik?

untitled

Hey hey!

Ik ben Julie, en ben mama van een fantastisch zoontje Cas! Samen met mijn partner, Sam, genieten we van het leven en van ons gezin in Tienen.
Ik geniet van het samenzijn met familie en vrienden, bak en kook ontzettend graag, en naai en brei ook wat in mijn vrije tijd (al moet dit nog verder bijgeschaafd worden, want een ‘pro’ kan je me nog niet noemen).

Op een dag nodigde een vriendin mij uit voor een Tupperware Party. Het leek me wel eens leuk om te beleven, maar had me voorgenomen om niets te kopen. De demonstratrice deed haar uitleg, en langzaam maar zeker raakte ik overtuigd van wat Tupperware is en voor staat. Algauw was mijn voornemen geschiedenis, en kocht ik mijn eerste Tupperware-goodies…

Tevreden van mijn aankopen, hunkerend naar meer, organiseerde ik zelf een Culinair Atelier waar ik mijn buurvrouwen, een paar mama’s van Cas zijn school en vriendinnen uitnodigde. Het was een succes, we proefden erop los en babbelden nog lang na!

De Tupperware demonstratrice liet vallen dat een job bij Tupperware mogelijk was, en dat dit een hele leuke ervaring is!

Niets vermoedend gaat mijn leventje verder, maar toch deint er ergens in m’n achterhoofd de gedachte om ooit zelf demonstraties en Culinaire Ateliers te geven.

Zo gezegd zo gedaan!

Liefs,

Julie

Reacties, tips, hints... ze zijn welkom!

Oude berichten

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Vul je e-mailadres in om e-mails te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 34 andere abonnees