Gastvrouwcadeau’s en promoties 22 april t.e.m 19 mei

De gastvrouwgeschenken en promoties van 22/04 t.e.m. 19/05 zijn bekend!

Gastvrouwcadeau’s

Ook deze keer worden onze gastvrouwen weer extra in de watten gelegd!

Voor 15 sterren krijg je niet 1 maar 2 Schenkkannen van 1L. Deze zijn niet alleen handig om fruitsap, soep of ijsthee in de frigo te bewaren. Je kan er ook je rijst in bewaren in de kast! Met de zomermaanden in het verschiet een must have voor al uw brunches en barbeques!

Voor 29 sterren kan je (bovenop de 15 sterren) kiezen uit twee mogelijkheden:

–          Voor zij die altijd al de aardappeldoos en de ajuindoos op hun verlanglijstje hadden staan: dit is jullie kans! Of heb je al een setje, maar kan je nog wel een doos gebruiken om je appels in te bewaren? En nog een extra doos voor de ajuinen, sjalotten of look in te bewaren?

–          Heb je deze 2 fantastische dozen al in jouw Tupperware collectie, geen paniek, je kan ook voor een cadeaucheque van maar liefst 45 euro!

Voor 43 sterren krijg 3 supermooie, kleurrijke CrystalWave kommen. Hier kan je al jouw gerechten mee opwaren, opdienen en meenemen. Makkelijk op te bergen, want al deze kommen passen mooi in elkaar! Alweer plaats bespaard in de kast!

En last but not least, voor 55 sterren een geweldige Wok! Dit is echt een uitzonderlijk cadeau! Met deze wok kan op elk type kookvuur worden gewokt!

GV mei

Promoties

– Snoepdoos: dit doosje is een ideaal geschenk! Vul het met wat paaseitjes, zuurtjes of ander snoepgoed een celofaantje rond en je hebt het perfecte moederdagcadeau! Snoepjes op? Geen probleem:… je kan het later ook in de badkamer gebruiken voor watjes of badparels!

– Individuele rijstkoker: handig om 1 portie rijst te bereiden in de microgolf. Niet langer wachten tot het water kookt en geen restjes meer!

– Set van 4 Bloesem Kommen: dit zijn 4 prachtige kommen, die hermetisch afsluitbaar zijn en volledig in elkaar passen, om makkelijk op te bergen! Deze frisse kleurtjes kunnen niet ontbreken op al uw barbeques! Ideaal voor groentjes, saus en pastasalades in te bereiden en te serveren! Je kan ze elk apart kopen, of in set! Koop je een set? Dan steun je ook SOS Kinderdorpen, want per set schenkt Tupperware 3 euro aan dit goede doel!

– Bloesem Aperitiefschaal: deze schaal past op het grootste formaat van onze Bloesem Kommen en in het midden past de kleinste van de set. Handig!

– Bloesem Snack: ook weer een onmisbaar item om uw gasten en genodigden een lekker hapje te serveren! Niet alles opgegeten? Geen probleem, je kan de potjes hermetisch afsluiten en in de frigo bewaren!

– CrystalWave Kommen Rechthoekig: Net zoals in onze gastvrouwgeschenken, kan je met deze kommen al jouw gerechten mee opwaren, opdienen en meenemen. Makkelijk op te bergen, want al deze kommen passen mooi in elkaar! Alweer plaats bespaard in de kast!

Promo mei

Uitzonderlijk omruilactie

Heb je een Hak-M-Snel? Dan kan je deze uitzonderlijk van 22 april t.e.m 19 mei omruilen voor een TurboChef tijdens een Atelier! Dit mits een opleg van 22 euro!

omruil hak-m-snel

Reacties, tips, hints... ze zijn welkom!

Oude berichten

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Vul je e-mailadres in om e-mails te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 34 andere abonnees